Go Back   Zune Boards > Zune Discussions > Zune Help > zHD

zHD Help with the Zune HD.

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 05-05-2012, 02:24 PM   #1
XanRules
Squirt
 
Join Date: Oct 2010
Location: Atlanta, GA
Posts: 15
XanRules is on a distinguished road
Default Song Stays Out of Order

Hey everyone,

This is kind of a weird dilemma.

There's a song I have on my Zune, and, no matter what I do to the tag or anything else, it stays as the last track on the album when uploaded to the Zune.
In the software, it shows up correctly as Track 2. All of the information of the song matches the information and tags for all the other songs on the album. But, when it's actually on the Zune, it plays last. This is especially unfortunate because there's a really cool transition between tracks One, Two, and Three.
I've tried changing the album, editing the tags in the Zune software, deleting and re-ripping the album, and everything. No dice.

Any thoughts?

EDIT: yo, whatever that little not-loading picture down there is, on this post, how do I make it go away? It's not my signature, and it's in my way.




XanRules is offline  

Advertisement [Remove Advertisement]

Old 05-06-2012, 08:54 AM   #2
NSILMike
Support Team
Super Zuner
 
NSILMike's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Massachusetts
Posts: 1,580
NSILMike is just really niceNSILMike is just really niceNSILMike is just really nice
Default

If you've got it right on the PC but it stays wrong on the device, it's not updating during sync. Remove and re-add that album on your zune.





NSILMike is offline  

Old 05-06-2012, 12:20 PM   #3
XanRules
Squirt
 
Join Date: Oct 2010
Location: Atlanta, GA
Posts: 15
XanRules is on a distinguished road
Default

That worked perfectly.
Thanks.

Last edited by XanRules; 05-06-2012 at 12:23 PM.




XanRules is offline  

Closed Thread

Bookmarks

Thread Tools
no new posts